Gyakran feltett kérdések

Mi az Oven-Baked Tradition™?


A kemencében sült Oven-Baked Tradition™ természetes összetevők egész sorát tartalmazza. Egészséges, holisztikus, ízletes, könnyen emészthető és alapvető tápanyagokat tartalmaz kedvence jó egészségéért. Ez egy ízletes eledel, amely hozzá segíti kis kedvenceit, hogy jól érezzék magukat és egészséges életet tudjanak élni. Oven-Baked ,,a követendő út.´´


Ki gyártja az Oven-Baked Tradition™ termékeit?


Az Oven-Baked Tradition™ száraz tápjait a Bio Biscuit Inc. üzem állítja elő Kanadában. A teljes gyártási folyamat a quebeci üzemünkben történik, ami jobb minőségellenőrzést eredményez.
*Az Oven-Baked Tradition™ a Bio Biscuit Inc. tulajdonát képezi.


Mit jelent a holisztikus?


A ,, holisztikus´´ a megfelelő táplálkozás filozófiája, amely a jólétre és a finom ízvilágra összpontosít. Ha olyan funkcionális hozzávalókat választunk, amelyek hozzájárulnak az állatok egészségéhez, akkor holisztikus eledelt kapunk. Az olyan összetevők, mint a zöldségek és gyümölcsök, melyek vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, rendkívül fontosak kedvence egészségének megőrzésében. Az inulin (prebiotikum) és a jukka szintén olyan összetevők, amelyek az Oven-Baked Tradition™ állateledeleit holisztikus jellegűvé teszik.


Mennyi a tárolási ideje az Oven-Baked Tradition™ tápjainak?


Az Oven-Baked Tradition™ termékeit legfeljebb 18 hónapig lehet tárolni. Minden egyes csomagoláson megtalálja a feltüntetett szavatossági időt. Ez a dátum garancia a frissességre, hogy kedvence mindig kiváló minőségű eledelt kapjon.


Mik az előnyei az Oven-Baked Tradition™ eledeleinek?


Az Oven-Baked Tradition™ termékei tökéletesek minden macska- és kutyafaj számára, minden életszakaszban. A receptúrák nem tartalmazzák a következő összetevőket: szarvasmarhafélék, állati melléktermékek, mesterséges aromák és színezőanyagok, etoxikin (EQ), BHA / BHT, kukorica, búza, szójafehérjék és transzzsírok. Az Oven-Baked Tradition™ eledelei sokkal sűrűbbek a piacon levő többi eledellel szemben. Ez kisebb adag táppal való etetést eredményez, miközben jobb minőséget nyújt. Az Oven-Baked Tradition™ összes termékében megtalálhatóak az Omega-3 illetve Omega-6 zsírsavak. Sütés előtt az összes gabonafélét saját malmunkban őröljük. Ez lehetővé teszi számunkra termékeink teljes körű ellenőrzését, így garantáljuk a frissességet és a tápanyagok minőségét.


Mi a különbség a kemencében való sütés és az extrudálás között?


A kemencében való sütésnek számos előnye ismert. Azonos mennyiségű nyers massza feldolgozásához tízszer hosszabb időre van szükség a lassú sütési eljárással az extrudálás gyors gyártási folyamatához képest. A lassan, alacsony hőmérsékleten sütött táp könnyen emészthető, megőrzi a tápanyagokat, az aromákat és az ízeket. Lehetővé teszi számunkra, hogy több friss húst tegyünk eledeleinkbe, ami ízletes és könnyen emészthető tápot eredményez. Az extrudálás olyan eljárás, ami magas hőmérsékletet és nagy nyomást alkalmaz, ez befolyásolja a magas hőmérsékletre érzékeny vitaminokat.


Honnan származnak a hozzávalók?


Az összes összetevőt Észak-Amerikából exportáljuk, a bárány kivételével, amely Új-Zélandból származik.
Miért használunk friss húst elsődleges összetevőként?
Friss húsokat használunk a könnyebb emészthetőség érdekében. A friss csirke jobb emésztést biztosít a fehérjék más formáihoz képest, miközben kiváló ízeket kínál. A bárányt elsősorban alternatív fehérjeforrásként használjuk olyan kutyák esetében, melyek nem toleránsak más típusú húsokra, mint a bárány és rizs formula. A friss hal esszenciális zsírsavakban gazdag (Omega 3), és alternatív fehérjeforrásként használjuk azoknál a kutyáknál, melyek nehezen tolerálják a más típusú húsokat.


Ellenőrzött húsokat használunk?


Minden friss húsunk humán élelmiszeripari intézményből származik, és emberi fogyasztásra alkalmas (a nem ehető húsokkal ellentétben) a feldolgozást megelőzően.


Minden összetevőnk ellenőrzött?


Amikor az összetevőink megérkeznek, mintákat veszünk és összehasonlítjuk a retenciós mintákkal. A kísérő vizsgálati tanúsítványokat (COA) a minőségellenőrzési osztályunk is jóváhagyja. A teszteket laboratóriumainkban és külső laboratóriumokban végezzük, hogy biztonságos eledelt állítsunk elő kedvence számára.


A csirke, hal és a bárány valóban az elsődleges összetevők, még a sütés után is?


IGEN! A receptjeinkben valóban friss húsokat használunk, így a csirke, hal vagy bárány továbbra is az elsődleges összetevő minden egyes receptúránkban, még a sütési folyamat után is.


Mivel elegendő húst használnak a termékeikben ahhoz, hogy sütés után is mint elsődleges összetevő maradjon a hús, a fehérje miért csupán 22% -a?


Minőségi fehérjék előállítására törekszünk. Könnyen emészthető minőségi húsforrásokat biztosítunk a kutyák és macskák számára. Bizonyos eledelek magasabb arányban tartalmaznak fehérjéket, de ezek nem mindegyike hasznosítható és emészthető kedvence számára.


Miért adunk zöldséget és gyümölcsöt a kutya étrendjébe?


A zöldségek és gyümölcsök vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagok. Oldódó és oldhatatlan rostjaikat is felhasználjuk.


Honnan származnak a felhasznált halhúsok?


Halhúsunk heringből származik, ez a kalcium, foszfor, Omega-3 és az Omega-6 zsírsavak természetes forrása. Hasznos és tápláló tápanyagokat biztosít a kutyák és macskák számára, az egészségük megőrzése érdekében.


A halakat ellenőrizték, hogy nincs- e bennük nehézfém, vagy higany?


A receptúráinkban felhasznált halakat beszállítóink elemzik (ellenőrzik és akkreditálják) higany tartalmukért, és tiszteletben tartják a kanadai kormány napi fogyasztásra vonatkozó törvényeit.


Mi az a Jukka schidigera kivonat, és miért jó?


Az agave (kaktusz) kivonata, amely csökkenti a székletszagot.


Minden receptúra az AAFCO szabvány szerint készült?


Igen minden kutya és macska eledel receptúrája az AAFCO követelményeknek megfelelően készül.


Mennyi a receptúrák hústartalma?


A hústartalom 50% feletti.


Miért adnak a receptúrákhoz kagylókat?


A kagyló a taurin egyik legjobb forrása. Ezért nem látja a taurint megnevezve az összetevők listáján, mivel a kagyló a taurin forrása. A mi tengeri kagylóink az Atlanti-óceán partvidékéről származnak.


Van olyan összetevő, amely Kínából származik?


Semmi sem származik Kínából, még a zsákok is USA-ból származnak.


Mennyi a hamutartalom?


A hamutartalom 1,75 és 2,25% között van.