A különbség

A KÜLÖNBSÉG A SÜTÉSBEN REJLIK.
ÉS AZ APRÓ RÉSZLETEKBEN IS!

Hagyományos főzési eljárásunk nem az egyetlen dolog, ami megkülönböztet minket. Ugyancsak nagy figyelmet fektetünk a részletekre is…

Ellentétben a legtöbb (95%) extrudálással készült kutyaeledellel, az Oven-Baked Tradition™ macska és kutyaeledelt lassan, alacsony hőmérsékleten sütjük, ezért az Oven-Baked Tradition a legjobb macska- és kutyaeledel a piacon. A kemencében sült tápnak sok előnye van, melyek közül legfontosabb, hogy több friss hús adható az egyes receptúrákhoz, megmarad és kiemelkedik jellegzetes íze és aromája. Lehetőség van könnyen emészthető alapanyagok felhasználására, megőrzi az alapvető tápanyagokat és létfontosságú vitaminokat. Sütés által akár 20%-kal is sűrűbbé válik az eledel, így kedvence kisebb adag táppal is jóllakik.

A családi vállalkozásban Kanadában készült, az Oven-Baked Tradition™ macska- és kutyaeledeleink ellenállhatatlan ízeket és kivételes táplálkozási értéket kínálnak! Minden macska- és kutyaeledel receptúránkat kis adagokban sütjük, a maximális minőség és frissesség érdekében, akárcsak otthon. Tápjaink elsődleges hozzávalóként valódi húst tartalmaznak, melyek kiválasztott gazdaságokból származnak. Akár csontozott csirkét, bárányt vagy halat választ, a frissesség és a hús minősége mindig kifogástalan. Egészséges és minőségi hozzávalóink közé tartoznak az ízletes gyümölcsök és zöldségek, mint például az édesburgonya, az alma, az áfonya, a banán, a spenót, a brokkoli, a sütőtök és a vörösáfonya (közülük csak néhányat említve), melyek a macskák és a kutyák számára olyan alapvető tápanyagokat tartalmaznak, amelyek nélkülözhetetlenek a hosszú és egészséges élethez. Szőrös barátaink egyéb alapvető táplálkozási szükségleteinek kielégítéséhez vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint helyileg termesztett teljes kiőrlésű gabonát (saját malmunkban őrőlve a kifogástalan minőség érdekében, árpa, zab, rozs, lenmag) is hozzáadunk.

Mivel számunkra is fontos a kutyák és macskák egészsége, ezért minden formulánk hormon, antibiotikum, mesterséges aroma és tartósítószer mentes. Ha az Oven-Baked Tradition™ állateledelt választja, akkor olyan tápot választ, amely nem tartalmazza az alább felsorolt anyagokat melyek gyakori allergének, gyakran emésztési és ételallergiák kiváltói:

  • Búzasikér
  • Búza
  • Kukorica
  • Szója
  • Szarvasmarha és abból való termékeket
  • Mesterséges aromák és színezékek
  • BHA/BHT vagy Etoxikin (EQ)

Oven-Baked Tradition™ elkötelezett, hogy olyan állateledeleket kínáljon, melyek megfelelnek a prémium minőségi szabványoknak. Elkötelezett csapatunk elősegíti, hogy az Oven-Baked Tradition™ a piacon egyedülálló termékeket állítson elő. Ami minket egyedülállóvá tesz, az a termék előállításának módja a kemencében való lassú sütés, az egyedi természetes receptúráink, és a kiváló minőségű alapanyagokban rejlik.

Úgy véljük, hogy a kutyák és macskák a legjobbat érdemlik, az ő jólétüket egészséges táplálásukat helyeztük az első helyre. Elkötelezettek vagyunk, hogy kedvenceiknek mindent megadjunk annak érdekében, hogy hosszú és egészséges életet élhessenek az Ön oldalán. Úgy tűnhet, hogy az egyetlen dolog, amely megkülönbözteti a mi tápunkat az extrudálással előállított hagyományos tápoktól, az a kemencében való lassú sütés, de a különbség nem csupán a termelési folyamat, hanem a részletekre való odafigyelés és a tökéletességre való törekvés is.

Ha többet szeretne megtudni cégünkről és termékeinkről, kérjük, tekintse meg vállalati videóinkat:

Lemieux család, tulajdonosok